saltar al contenido

Gran oferta ¡hasta el último artículo! ¡Apresúrate!

El nuevo producto tan esperado: Paleta de sombras de ojos Nude. Disponible ahora

Innovador sérum para acelerar el crecimiento de las pestañas. Consigue tu

a tiempo

Líquidos para extensiones de pestañas con un descuento del -40% en zidiaofficial.com

BEAUTY ЗНАХІДКА: КРАЩІ ПЕНЗЛІ ДЛЯ МАКІЯЖУ

Всім привіт! Якщо ви потрапили на цю статтю, то вам дуже повезло. Як ви вже знаєте, в нас вийшли три набори пензликів які вже встигли покорити ваші серця 💔. У цій статті ми хочемо розповісти про кожен пензлик та його призначення.

Пензлики для візажиста — це не лише інструменти, вони є ключовим елементом в процесі створення бездоганного макіяжу. Кожен пензлик має своє призначення і дозволяє досягти певного ефекту на обличчі. Від правильного нанесення фарби до розтушовування і розмиття контуру, пензлики допомагають візажистам досягти бездоганності в їхній роботі. Вони не лише забезпечують точність і контроль, але і дозволяють експериментувати з текстурою і кольором, створюючи унікальні образи для кожного клієнта. Таким чином, пензлики є невід'ємною частиною арсеналу будь-якого візажиста, що дозволяє їм виражати свою творчість та майстерність.

Наші круті сети пензликів ти можеш знайти тут:
SET BRUSHES EYES MAKEUP
MAKEUP BRUSH SET EVERYDAY
MAKEUP BRUSH SET PROFESSIONAL

▶ 1.

Маленький, плаский і пружний пензлик з синтетичного ворсу підходить для розтушування олівчика та побудови форми. Також, можна використовувати для нанесення тіней.

▶ 2.

Пензлик з пухнастого, м'якого ворсу кози дозволяє ідеально працювати з сухими текстурами і підходить для розтушовування тіней.

▶ 3.

Класичний, синтетичний пензлик для оформлення брів, нанесення підводки, а також для підчищення ліній у графічному макіяжі.

▶ 4.

М'який ворс кози, ідеальний розмір. Все це пензлик для розтушування тіней коли треба, щоб переходи були плавними, а макіяж - ідеальним.

▶ 5.

Бочкоподібний пензлик з ворсу кози, який можна використовувати для нанесення тіней, побудови форми, а також він чудово впорається з тушовкою.

▶ 6.

Плаский, пружний пензлик з синтетичного ворсу стане незамінним для розтушування олівця, побудови форми, і пропрацювання маленьких деталей. Також підходить для нанесення помад, блисків.

▶ 7.

Синтетичний пензлик для тіней круглої форми. Створений, щоб дістатися до самих важкодоступних місць, наприклад близько до вій. А також ним чудово наносити кремові засоби для очей.

▶ 8.

Плаский пензлик з натурального ворсу кози для нанесення тіней. Краще за все підходить для "набивання" косметичного засобу на рухому повіку. Також, підійде для нанесення пігментів чи слюди.

▶ 9.

Тоненький пензлик з синтетичного ворсу для ваших ідеальних стрілок. Завдяки його формі, рівні стрілочки вийдуть навіть у новачків.

▶ 10.

М'який, пухнастий, невеличкий пензлик з ворсу кози. Підходить для розтушування тіней, а також для нанесення тіней у складочку повіки.

▶ 11.

Синтетичний пензлик для роботи з графікою у макіяжі. Підходить для всіх видів текстур і для стрілок будь-якої форми.

▶ 12.

Маленький, бочкоподібний пензлик з натурального ворсу кози - ідеальний варіант для роботи з нижньою повікою. Також, ним можна створювати плавні переходи між відтінками тіней і опрацювати важкодоступні місця.

▶ 13.

Бочкоподібний пензлик з ворсу кози підходить як для розтушування, так і для нанесення тіней.

▶ 14.

Синтетичний тонкий, прямий пензлик можна використовувати для малювання та розтушовування стрілок, також для роботи зі слизовою.

▶ 15.

Пензлик з пружного, але м'якого ворсу поні. Скошена форма дозволяє легко наносити тіні, особливо працювати зі складкою повіки. Також, цим пензликом зручно скульптурувати носик.

16.

М'який, плаский пензлик з ворсу кози для щільного нанесення тіней.

17.

Синтетичний пензлик округлої форми створений для розтушування та нанесення кремових текстур, зокрема консилеру.

18.

Великий, неймовірно м'який пензлик з ворсу кози підходить для нанесення пудри.

19.

Синтетичний пензлик круглої форми для нанесення тональної основи, а також для розтушування переходів між кремовими текстурами для обличчя.

20.

Синтетичний, плаский пензлик для щільного та рівномірного нанесення тональної основи.

21.

Пензлик у формі свічки з натурального ворсу кози для нанесення хайлайтера, а також для рум'ян чи пудри.

22.

Пензлик з натурального ворсу кози для нанесення та розтушування сухих текстур для обличчя. Зокрема, бронзера, скульптора чи рум'ян.

23.

Синтетичний пензлик-кабукі зі скошеним зрізом допоможе рівномірно нанести та розтушувати тональну основу, а також нанести кремові засоби для скульптурування обличчя.

24.

Плаский пензлик з рівним зрізом з натурального ворсу кози для нанесення бронзеру чи скульптора.

25.

Синтетичний пензлик-дуофібра створений, щоб наносити тональну основу невагомим шаром, не створюючи ефект маски на обличчі.

Ну що, ми сподіваємось що ця стаття була дуже корисною та актуальною для вас. Якщо хочеш нас підтримати, то залиш свій коментар та поділись статтею зі своїм другом чи подружкою, нам буде дуже приємно!

Та не зникай надовго, тому що незабаром в нас буде цікавий інтерактив, у якому буде можливість виграти ці пензлики 😉

AÚN MÁS INTERESANTE

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *